tirsdag den 10. september 2013

Mine bedste apps er ikke medicinske 3Her er min tredje - og indtil videre sidste - blog i serien om mine bedste apps. 

Den handler om CutePDF, som egentlig ikke er en app - men den er god at have sammen med en Smartphone eller Tablet, så den kommer med her i oversigten.

CutePDF er en såkaldt "pseudo printer". Det vil sige, at alt, hvad der kan skrives ud, kan laves om til en PDF fil, og det er her, at Smartphones eller Tablets kommer ind. Da det så er muligt at gemme og bruge dokumenterne her.

Når Cute PDF er installeret på computeren, "optræder" den på printerlisten, når der udskrives. PDF filen skal bare have en navn, inden den gemmes.

Link til CutePDF:

Jeg håber, du finder listen over de bedste apps nyttig. Giv gerne tips videre eller kommenter. Jeg har også oprettet en gruppe i Lægedebatten, hvor du er meget velkommen til at skrive anmeldelser og kommentere: http://laegedebatten.dk/apps/

1 kommentar:

  1. Christopher Fugl Madelung25. september 2013 kl. 12.39

    Når man så har gemt en håndfuld artikler som pdf-filer, kan det blive vanskeligt at holde rede på dem. Til det formål kan jeg varmt anbefale Zotero. Det er et gratis reference-program, hvortil man kan installere et plug-in til sin browser. Når man finder en interessant artikel, trykker man blot på en knap i sin browser og en reference til artiklen oprettes automatisk. I programmet kan man så koble pdf-filerne sammen med referencerne og ordne det hele i mapper efter emne.

    SvarSlet